Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Hengelo Logo

Ontstoppen

WC verstopt Hengelo

Wij verhelpen jouw wc verstopping

HENGELO

WC verstopt Hengelo?

WC verstopt Hengelo? Een wc ontstoppen, een klus waar je nooit op zit te wachten. Helaas overkomt het ons allemaal wel eens. Het is niet alleen een vervelende klus, maar het kan ook zorgen voor overlast van stank. Totaal niet prettig!

Een toilet ontstoppen kan op verschillende manieren. We hebben een aantal manier uitgelegd hieronder!

Laat je het liever door een professional doen? Bel dan volledig gratis en vrijblijvend naar Ontstoppen Hengelo via 074 203 27 83 om jouw situatie te bespreken. 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Het ontstoppen van je wc kan zorgen voor viezigheid. Om dit te voorkomen raden wij aan de vloer te bekken met een stuk zeil of een oude doek. Dit bespaart een hoop troep achteraf. 

Ontstoppen Hengelo Logo
Loodgieter ontstoppen Hengelo afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Een verstopping verhelpen begint vaak bij het achterhalen van de oorzaak. Waardoor is de wc precies verstopt geraakt? Vaak komt dit door een voorwerp of een ophoping van vuil in de leidingen.

Wanneer je jonge kinderen hebt, kan het voorkomen dat er een speeltje of een luier in het toilet terecht komt. De kans dat deze grote voorwerpen niet wegspoelen is vrij groot. In dit geval is het een noodzaak om een manier te vinden waarbij je de verstopping naar boven brengt.

Is de verstopping ontstaan door iets als vet, papier of iets anders dat flexibel is? Dan kun je mogelijk de spoeling forceren en op die manier de verstoppen verhelpen.

Heb je hulp nodig bij een verstopping? Bel dan met één van de ervaren loodgieters van Ontstoppen Hengelo via 074 203 27 83.

 

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Wanneer de verstopping zichtbaar is, kan je hier vaak zelf bij.

Vaak ligt de oorzaak bij de kronkel van de wc afvoer, ook wel de zwanenhals. Is dit het geval? Dan is het eenvoudig op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en probeer de verstopping weg te halen. Papier kan uit elkaar getrokken worden om vervolgens weer stuk voor stuk in de wc doorgespoeld te worden.

Is het een groter voorwerp wat niet weggespoeld kan worden? Gooi het dan in de daarvoor bestemde afvalbak. 

Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? Bel dan vrijblijvend met onze spoedservice via 074 203 27 83. Dan staat Ontstoppingsdienst Hengelo vandaag nog voor je deur.

Ontstoppen afvoer Hengelo
Ontstoppingsdienst Hengelo

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Heeft u een verstopping in de leiding? En komt dit waarschijnlijk door vet, papier of iets anders wat flexibel is?

Dan raden wij het aan om wasmiddel te gebruiken. Daarnaast is het ook nog de goedkoopste oplossing voor het ontstoppen van je wc. Wasmiddel is dus absoluut het proberen waard!

Hoe werkt het? Pak een grote emmer. Vul deze met warm water. Voeg vervolgens twee eetlepels wasmiddel in het toilet. Giet vervolgens vanaf een meter hoogte de emmer water met wasmiddel in de wc. Voor het optimale effect is het belangrijk dat het water vanaf een meter hoogte in de wc wordt gegoten.

LET OP! Zorg ervoor dat je geen kokend water in je wc gooit, omdat dit het porselein van je toilet kan afbreken.

Laat u het liever door een ervaren specialist doen? Bel dan vrijblijvend met de vakmensen van Ontstoppen Hengelo 074 203 27 83.

 

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovenstaande manieren niet? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de traditionele wc ontstopper.

Hoe gaat dit in zijn werk? De eerste stap is het flexibel maken van de ontstopper. Dit doe je door de ontstopper in warm water te houden. Druk vervolgens de ontstopper voorzichtig in de hals van het toilet. Het is belangrijk dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Door de ontstopper op en neer te bewegen ontstaat er zuigkracht. Door middel van deze zuigkracht probeer je de verstopping naar boven trekken.

Pas wel op! Druk de ontstopper niet te hard tegen de leiding. Hierdoor kan een situatie ontstaan die alleen maar erger wordt. Doe vooral voorzichtig met het omhoog trekken van de plopper.

 Neem nu contact op met Ontstoppingsdienst Hengelo om jouw verstopping te bespreken op 074 203 27 83.

Ontstoppen Hengelo Leiding
WC verstopt Hengelo

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer u gebruik maakt van de ontstoppingsveer, moet u zeker oppassen. Er kan schade ontstaan aan de leidingen die lastig op te lossen zijn.

Laat u dit liever doen door een ervaren loodgieter van Ontstoppen Hengelo? Bel snel om jouw klus met de Ontstoppingsdienst Hengelo te bespreken op 074 203 27 83.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

In sommige gevallen is het lastig om de verstopping zelf op te lossen. Soms is de oorzaak erg complex of is de verstopping simpelweg te hardnekkig. Dit is waarom wij, Ontstoppen Hengelo, er zijn. Wij pakken de meest complexe verstoppingen voor u aan.

Onze ervaren loodgieters werken met specialistische methoden en apparatuur om het probleem aan te pakken. Ook helpen wij jou graag met preventief onderhoud aan het riool.

heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw wc? Twijfel niet en maak direct een afspraak. Wij zijn te bereiken via 074 203 27 83

Graven riool Hengelo

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-hengelo

WC verstopt

WC verstopt Hengelo

Een verstopte wc in Hengelo? Onze ervaren specialisten van Ontstoppen Hengelo staan voor u klaar. Binnen een uur verhelpen wij de verstopping. Maak snel een afspraak!

loodgieter-hengelo-ontstopping

Afvoer verstopt

Is jouw gootsteen verstopt in Hengelo? Ontstoppingsdienst Hengelo is binnen no-time bij je met de juiste oplossing! Bel snel voor een afspraak!

loodgieter-in-hengelo-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Hengelo

Riool inspecteren in Hengelo? Voorkom onverwachte verstoppingen en maak nu een afspraak! Wij verhelpen een beginnende verstopping op een effectieve manier.

loodgieter-hengelo-verstopping

Riool verstopt

Last van een verstopping in je riool? Wij komen zo snel mogelijk naar je toe. Bel gratis naar Ontstoppen Hengelo om een afspraak te maken.

Loodgieter Hengelo Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is jouw doucheputje verstopt? Wij geven je advies en zorgen voor de beste oplossing. Bel gerust naar Ontstoppen Hengelo.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

074 203 27 83

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Hengelo

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Hengelo