Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Hengelo Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Hengelo

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

HENGELO

Afvoer verstopt Hengelo?

Afvoer verstopt Hengelo? Het zoeken naar de juiste oplossing voor een verstopte afvoer kan een lastige klus zijn. Er zijn meerdere oplossingen, middelen en gereedschappen die het probleem kunnen verhelpen. 

Soms is het onduidelijk wat er wel en wat er niet goed werkt. Daarom hebben wij een aantal tips met uitleg op deze pagina gezet om jou verder te helpen.

Afvoer verstopt Hengelo? Laat je het liever over aan een vakman? Bel dan snel naar 074 203 27 83 we bespreken de situatie samen. Bellen is gratis en vrijblijvend.

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Hengelo

Is jouw afvoer verstopt? Zoek je naar een snelle oplossing? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Wij garanderen een oplossing voor het probleem van jouw afvoer. We gaan opzoek naar de meest effectieve manier om de verstopping te ontstoppen.

Wij lossen niet alleen zelf de problemen op, maar geven ook een passend advies om jouw afvoer in optimale staat te houden.

Waar je ook problemen mee hebt, Ontstoppen Hengelo staat voor je klaar. voor vragen kun je ons bereiken op  074 203 27 83.

 

Ontstoppen Hengelo Logo
Loodgieter ontstoppen Hengelo afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer je afvoer vol blijft staan met water kan het zijn dat je te maken hebt met een verstopping. Vaak kun je dit zelf oplossen. Daarom hebben wij voor jou een aantal zeer waardevolle tips voor jou.

Hebben deze tips niet geholpen? Wij hebben een 24/7 dienstverlening waarbij wij klaar staan voor jou. Bel ons via 074 203 27 83. Wij helpen je graag!

 

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Af en toe komt het voor dat elektrische apparaten zoals je vaatwasser, die aangesloten zit op de afvoer, verstopt zit. Een vies filter is hier vaak de boosdoener. Controleer dit daarom als eerst.

Is het filter vies? Dan kun je hem met warm water schoonmaken. Als het filter weer droog is kun je hem terug plaatsen.

Door deze simpele stap is waarschijnlijk de verstopping verholpen.

 

Ontstoppen afvoer Hengelo
Afvoer verstopt Hengelo

Sifon

Sifon legen

Het sifon, ook wel bekend als zwanenhals zit aan de afvoer vast. Een sifon wordt gebruikt als stankafsluiter op de afvoerbuizen. Af en toe is het zo dat het sifon niet goed meer functioneert. De oorzaak is vaak een ophoping van afvalresten in het sifon. Door die ophoping kan het water niet meer goed wegspoelen.

Het sifon is eenvoudig los te halen. Wanneer je hem los hebt kun je makkelijk het vuil eruit halen. Draai het schone sifon er weer op en je problemen zijn waarschijnlijk verholpen.

 

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een simpele oplossing voor een verstopte afvoer is zuiveringszout, ook wel bekend als baking soda.

Hoe werkt het? Meng het zuiveringszout met water en giet het vervolgens langzaam in de verstopte afvoer. Werkt het niet meteen? Laat het dan een nachtje weken voor optimaal resultaat.

Wil je een beter effect creeëren? Meng dan baking soda met azijn!

Heb je nog steeds last van de verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Hengelo om het te bespreken op 074 203 27 83.

Ontstoppen Hengelo Leiding
Riool ontstoppen Hengelo graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere oplossing is een plopper.

Een plopper creeërt zuigkracht, waardoor het vuil los kan komen van de leiding. Een ploppen zet je op de gootsteen en beweegt hem vervolgens op en neer.

Lukt het niet? Heb je hulp nodig? Schakel professionals in! Bel ons op 074 203 27 83.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Je stopt het uiteinde van de veer in de verstopte leiding. Zorg er hierbij voor dat je niet te veel kracht zet op de leiding. Zo voorkom je schade aan de leidingen. Als je voelt dat je de verstopping bereikt hebt moet je voorzichtig draaien, duwen en trekken met de veer. Doe dit voorzichtig en zorg dat je de afvoer niet beschadigd. Verwijder vervolgens de veer voorzichtig weer uit de afvoer.

Je merkt direct wanneer dit is gelukt. Het water stroomt dan namelijk weer goed door!

Lukt het niet met één van de bovenstaande oplossingen? Neem dan contact met ons op via 074 203 27 83. Dan regelen wij van Ontstoppingsdienst Hengelo het.

 

Graven riool Hengelo
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een verstopping komt niet zomaar. Er zijn wel meerdere manieren waarop een verstopping kan ontstaan. Zo kan het bijvoorbeeld komen door het doorspoelen van chemisch afval, tampons, vochtige doekjes, vetresten, een toiletblok, enzovoort. Hierdoor heb je kans op een ophoping van vuil.

Ook kan het zijn dat je last hebt van een leidingbreuk. Bij een leidingbreuk kan het zijn dat het afval zich gaat ophopen in de gescheurde leiding wat resulteert in een verstopping.

Een andere mogelijkheid bij kans op verstopping zijn ingegroeide boomwortels. Dit komt het vaakste voor bij oudere leidingen. Bij oude leidingen groeien boomwortels gemakkelijk in de leiding.

Een niet correct aangelegd riool geeft op de lange termijn veel problemen. Net als bij een aardverschuiving, daar kan ook het riool verschuiven. Dit ligt natuurlijk wel wat ingewikkelder.

Een verstopping kan dus veel verschillende oorzaken hebben. Heb jij last van een verstopt riool? Bel ons en wij ontstoppen hem vandaag nog! Neem contact met ons op via 074 203 27 83.

 

 

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Een verstopping kun je eenvoudig voorkomen. Je kunt er bijvoorbeeld op letten wat je door je afvoer spoelt. Zo is het slim om geen frituurvet, etensresten of olie door te spoelen.

Een verstopping is er meestal niet in één keer maar ontwikkelt zich geleidelijk. Het is handig om af en toe een keer je riolering te controleren, zo voorkom je veel verstoppingen.

Wil je je afvoer controleren? Wij hebben daar de juiste apparatuur voor. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor jou. Bel ons op 074 203 27 83.

Loodgieter Hengelo Ontstoppen
WC ontstoppen Hengelo

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Heb je te maken met een verstopte goot? Dan is contact opnemen met ons de juiste beslissing!

De prijs hangt af van verschillende factoren. We moeten namelijk kijken hoe ernstig de verstopping is, welke reparaties er nodig zijn, welke inspecties we moeten uitvoeren, de gereedschapskosten en het arbeidsloon.

Wij zorgen in ieder geval voor een eerlijke prijs. We gaan pas aan de slag als we jouw goedkeuring hebben. Onze specialisten gaan op de meest efficiënte wijze aan de slag waardoor we kosten besparen.

Direct hulp nodig voor een verstopping? Bel gratis en vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Hengelo op 074 203 27 83

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-hengelo

WC verstopt

WC verstopt Hengelo

Een verstopte wc in Hengelo? Onze ervaren specialisten van Ontstoppen Hengelo staan voor u klaar. Binnen een uur verhelpen wij de verstopping. Maak snel een afspraak!

loodgieter-hengelo-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Hengelo

Is jouw gootsteen verstopt in Hengelo? Ontstoppingsdienst Hengelo is binnen no-time bij je met de juiste oplossing! Bel snel voor een afspraak!

loodgieter-in-hengelo-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Hengelo

Riool inspecteren in Hengelo? Voorkom onverwachte verstoppingen en maak nu een afspraak! Wij verhelpen een beginnende verstopping op een effectieve manier.

loodgieter-hengelo-verstopping

Riool verstopt

Last van een verstopping in je riool? Wij komen zo snel mogelijk naar je toe. Bel gratis naar Ontstoppen Hengelo om een afspraak te maken.

Loodgieter Hengelo Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is jouw doucheputje verstopt? Wij geven je advies en zorgen voor de beste oplossing. Bel gerust naar Ontstoppen Hengelo.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Hengelo

Zit je afvoer verstopt? En heb je per direct een ontstoppingsdienst in Hengelo nodig?

Dan zijn wij er voor al je problemen! Met al onze ervaring hebben wij de juiste manier om jouw probleem op te lossen. 

Schakel darom de vakmannen van Ontstoppen Hengelo in.

Bel ons op 074 203 27 83 zodat wij je spoedig kunnen helpen.

 

Verstopping Hengelo

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Hengelo

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Hengelo Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn super tevreden over de diensten van Ontstoppen Hengelo. Vriendelijk personeel, uitstekende service en snel geholpen!

IKEA Hengelo

Ontstoppen Hengelo heeft een aantal verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het Ontstoppen van de wc's en doucheputjes. Wij zijn zeer tevreden over Ontstoppen Hengelo! Super service!

HVV Tubantia

Zeer snelle service. binnen een uur waren ze klaar. Wij raden Ontstoppen Hengelo aan!

Brandweer Kazerne Hengelo centrum

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

Riool.beginzo, Riool.vindjeviahier, riool.linktotaal, riool.starttopper , riool.startbeurs, riool.linkjespagina, riool.vinddirect , riool.onzestart, riool.linkmee , riool.zoekvinden, riool.uwpagina, riool.startze, riool.m4n, haarden.jouwbegin, haarden.beginspot, haarden.linktotaal, haarden.starttopper  , haarden.linkkwartierhaarden.beginzo, haarden.vindjeviahier, woning.websitelink, Schoorsteenveger Hengelo, Schoorsteenveger Oldenzaal, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp, Vodoinstalater Zagreb, Loodgieter Huizen, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Dordrecht, Loodgieter Spijkenisse, Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam,

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

074 203 27 83

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Hengelo

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Hengelo