Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Hengelo Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Hengelo

Wij verhelpen jouw riool verstopping

HENGELO

Riool ontstoppen Hengelo?

Riool ontstoppen Hengelo? Wanneer een riool verstopt is kan je dit merken aan dat het toilet niet meer goed doortrekt of de wasbak niet meer goed leegloopt. De loodgieters van Ontstoppen Hengelo hebben al jaren ervaring met het ontstoppen van een riool.

Heb jij vragen over een verstopping van je riool? Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met  074 203 27 83 om jouw probleem te bespreken. Het team van Ontstoppen Hengelo staat voor je klaar!

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Een verstopping is te herkennen aan een aantal kenmerken. Een gevolg van een verstopping in de rioleringsleidingen kan zijn: dat het water in de gootsteen gaat borrelen als je de wc doorspoelt, of dat het water helemaal niet meer wegloopt. Wanneer deze dingen gebeuren heb je waarschijnlijk te maken met een verstopping. Je doet er dus goed aan om ontstoppen Hengelo er bij te halen.

Naast een verstopte riolering, kan ook alleen één specifieke afvoer verstopt zijn. Zo kan bijvoorbeeld het water in de gootsteen niet meer weglopen, of blijft het bad vol met water zijn. Vaak zijn etensresten, haren en zeepresten hier de oorzaak van. Dit vuil hoopt zich op in de afvoer of sifon. Hierdoor kunnen vervelende verstoppingen ontstaan. 

Om te zoeken waar de verstopping zit, kan je een aantal dingen doen. Een goede manier om de verstopping op te sporen, is in elke afsluiten een emmer water te gooien. Wanneer er een draaikolk ontstaat of het water gewoon doorloopt, is de afvoer niet verstopt. Wanneer het water langzaam of helemaal niet wegloopt, heb je te maken met een verstopping. In dit geval kun je het best contact opnemen met 074 203 27 83 om uw situatie te bespreken.

Ontstoppen Hengelo Logo
Loodgieter ontstoppen Hengelo afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een riool ontstoppen door middel van een hogedrukreiniger kan een zeer krachtige en effectieve methode zijn. Dit brengt alleen wel risico’s met zich mee. Door de kracht van de hogedrukreiniger kan het riool beschadigd worden. Er zijn andere methodes die minder risico met zich meebrengen. Zo zou je het eerst kunnen proberen met een plopper, soda met water of een ontstoppingsveer. 

Wil je het toch met een hogedrukreiniger proberen, dan is het belangrijk dat je voorzichtig te werk gaat. 

Hoe gaat dat precies in zijn werk? Allereerst stop je de kop van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Vervolgens spuit je ongeveer 3 minuten de afvoer door.

Laat je dit liever door een ervaren specialist doen? Bel dan snel met Ontstoppen Hengelo op 074 203 27 83.

 

 

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een andere methode om een riool te ontstoppen is door dit te doen met een ontstoppingsveer. Deze methode is uitstekend geschikt wanneer er restafval is opgehoopt. De ontstoppingsveer is flexibel. Op deze manier kan hij makkelijk in de afvoer gedrukt worden. Wanneer de veer het afval bereikt heeft, moet je voorzichtig duwen, draaien en trekken. Wanneer dit gelukt is, is het belangrijk om de afvoerbuis nog een aantal keer door te spoelen. Er blijft namelijk wel afval achter na het gebruik van de veer. 

Na het gebruik van de veer is het aan te raden om de afvoerbuis te spoelen met soda in warm water. De soda zorgt ervoor dat ook de laatste aanslag wordt losgeweekt van de afvoerwanden in het riool. Dit zorgt ervoor dat ook het laatste beetje vuil wordt verwijderd uit de afvoer.

Lukt het niet? Of zoek je iemand die hier al jarenlange ervaring mee heeft? Dat begrijpen we. Bel ons via 074 203 27 83.

Ontstoppen afvoer Hengelo
Ontstoppingsdienst Hengelo

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Een bekende en klassieke manier om een verstopt riool te ontstoppen is door gebruik maken van een plopper. Met de plopper ontstaat er druk in de riolering, die de verstopping loskrijgt. 

Hoe werkt dit precies? Druk de plopper op de afvoer en zorg ervoor dat de plopper de afvoer helemaal bedekt. Wanneer de plopper goed vast zit trek je er aantal keer aan. In sommige gevallen komt het afval niet gelijk los. Het is aan te raden om dit proces een aantal keer te herhalen.

Is het afval los gekomen? Spoel de afvoer daarna dan nog door met water. Ook hier raden wij aan soda te gebruiken. het effect van soda is namelijk dat de laatste resten echt goed losgeweekt worden. Hierdoor blijven er geen resten achter.

Hulp nodig met jouw klus? Bel dan vrijblijvend en kosteloos naar 074 203 27 83.

 

 

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Eerder hebben wij soda benoemd als hulpmiddel. Soda is op zichzelf al een goed middel om de verstopping tegen te gaan. Hieronder vertellen wij jou hoe je dit goed doet.

Als eerst schep je een lepeltje met soda in een bak met warm water. Zorg ervoor dat de soda wordt opgenomen in het warme water. Gooi vervolgens de bak met water in de afvoer. Het kan zijn dat de verstopping niet in één keer is verholpen. Daarom raden wij aan om dit een aantal keer te herhalen.

Soda is zeer effectief voor het ontstoppen van je gootsteen, wastafel of douchputje. Afvalresten van zeep of bijvoorbeeld haren zullen beter loslaten doordat soda een ontvettende werking heeft. 

Wilt het niet lukken? Dan kunt u altijd bellen met onze spoedservice Ontstoppen Hengelo via 074 203 27 83.

 

Ontstoppen Hengelo Leiding
Riool ontstoppen Hengelo graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Diverse winkels bieden vele ontstoppingsmiddelen aan. Helaas kan het gebruik van deze middelen resulteren in een beschadiging aan de afvoer. De chemicaliën in deze producten kunnen namelijk een bijtende werking hebben, waardoor de binnenkant van de leidingen beschadigd kunnen worden.

Met het gebruik van deze ontstoppingsmiddelen vervuil je daarnaast ook onnodig het water dat in het hoofdriool terecht komt. Wij raden het af om deze producten te gebruiken.

Wil je de verstopping op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? je kunt ons bellen op 074 203 27 83.

 

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het niet om zelf het riool te ontstoppen? Schakel dan de hulp van onze loodgieters in. Onze ervaren loodgieters beschikken over een VCA-diploma en zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Daarnaast maken onze medewerkers gebruik van de juiste gereedschappen.

Maak een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat de verstopping verleden tijd wordt.

Bent u woonachtig in Hengelo of omstreken? Dan zijn wij de juiste keuze voor al jouw verstoppingen.

Bel snel via 074 203 27 83. De loodgieters van Ontstoppingsdienst Hengelo helpen je graag!

 

Graven riool Hengelo

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-hengelo

WC verstopt

WC verstopt Hengelo

Een verstopte wc in Hengelo? Onze ervaren specialisten van Ontstoppen Hengelo staan voor u klaar. Binnen een uur verhelpen wij de verstopping. Maak snel een afspraak!

loodgieter-hengelo-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Hengelo

Is jouw gootsteen verstopt in Hengelo? Ontstoppingsdienst Hengelo is binnen no-time bij je met de juiste oplossing! Bel snel voor een afspraak!

loodgieter-in-hengelo-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Hengelo

Riool inspecteren in Hengelo? Voorkom onverwachte verstoppingen en maak nu een afspraak! Wij verhelpen een beginnende verstopping op een effectieve manier.

loodgieter-hengelo-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Hengelo

Last van een verstopping in je riool? Wij komen zo snel mogelijk naar je toe. Bel gratis naar Ontstoppen Hengelo om een afspraak te maken.

Loodgieter Hengelo Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is jouw doucheputje verstopt? Wij geven je advies en zorgen voor de beste oplossing. Bel gerust naar Ontstoppen Hengelo.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Hengelo

Onze ervaren loodgieters hebben de afgelopen jaren een hoop verstopte riolen gezien, WC’s ontstopt en kelders leeggepomt. Wij werken met een pomp die meer dan 6300 liter kan wegpompen. We kunnen je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Door onze ervaring zijn wij ervan overtuigd dat we jouw verstopping kunnen oplossen. Daarom biedt Ontstoppingsdienst Hengelo volledige garantie op zijn werkzaamheden.

Om de juiste oplossing te bepalen kunt u gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen via 074 203 27 83.

Verstopping Hengelo

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Hengelo!

Riool Hengelo

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Hengelo Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn super tevreden over de diensten van Ontstoppen Hengelo. Vriendelijk personeel, uitstekende service en snel geholpen!

IKEA Hengelo

Ontstoppen Hengelo heeft een aantal verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het Ontstoppen van de wc's en doucheputjes. Wij zijn zeer tevreden over Ontstoppen Hengelo! Super service!

HVV Tubantia

Zeer snelle service. binnen een uur waren ze klaar. Wij raden Ontstoppen Hengelo aan!

Brandweer Kazerne Hengelo centrum

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

Riool.beginzo, Riool.vindjeviahier, riool.linktotaal, riool.starttopper , riool.startbeurs, riool.linkjespagina, riool.vinddirect , riool.onzestart, riool.linkmee , riool.zoekvinden, riool.uwpagina, riool.startze, riool.m4n, haarden.jouwbegin, haarden.beginspot, haarden.linktotaal, haarden.starttopper  , haarden.linkkwartierhaarden.beginzo, haarden.vindjeviahier, woning.websitelink, Schoorsteenveger Hengelo, Schoorsteenveger Oldenzaal, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp, Vodoinstalater Zagreb, Loodgieter Huizen, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Dordrecht, Loodgieter Spijkenisse, Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam,

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

074 203 27 83

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Hengelo

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Hengelo